Bel ons 06-14517412

Zoals je al hebt kunnen lezen is mijn naam Erik van Dalen. Hondenliefhebber van jongs af aan, honden trainer vanaf 2009 en hondenuitlater vanaf 2012. Na een actieve periode in loondienst te hebben gewerkt besloot ik voor mijzelf te beginnen.
Mijn liefde voor honden werd het uitgangspunt voor een nieuw bestaan. Een hondenuitlaatservice was al snel de logische keuze. Zo kan ik honden een fijne en stabiele omgeving bieden waar ze kunnen leren, groeien en vooral plezier hebben.
Vanuit de uitlaatservice is het bedrijf verder gegroeid want we hebben tegenwoordig ook een tak die trainingen verzorgt en een webshop met kwalitatief goede hondenvoeding en honden(sport) artikelen.

Omgaan met honden is mij met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan hadden we thuis al honden. Rakker was mijn allereerste eigen hond, een kruising Labrador/Dobermann. Ondertussen is onze roedel al ettelijke malen van samenstelling gewijzigd. Een hond is een familielid, een huisgenoot, een kameraad die er altijd is.
Gelukkig heb ik een vrouw die net zo gek is op honden als ikzelf, want zoals je ziet op de belangrijkste dag van ons leven moesten onze honden niet alleen aanwezig zijn maar ook een belangrijke rol  vervullen.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info