Bel ons 06-14517412

Graag stel ik je voor aan ons team beginnende met mijn Erik van Dalen eigenaar van De Novo Hondenuitlaatservice. Hondenliefhebber van jongs af aan, honden trainer vanaf 2009 en hondenuitlater vanaf 2012. Na een actieve periode in loondienst te hebben gewerkt besloot ik voor mijzelf te beginnen.
Mijn liefde voor honden werd het uitgangspunt voor een nieuw bestaan. Een hondenuitlaatservice was al snel de logische keuze. Zo kan ik honden een fijne en stabiele omgeving bieden waar ze kunnen leren, groeien en vooral plezier hebben.
Vanuit de uitlaatservice is het bedrijf verder gegroeid want we hebben tegenwoordig ook een tak die trainingen verzorgt en een webshop met kwalitatief goede hondenvoeding en honden(sport) artikelen.

Omgaan met honden is mij met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan hadden we thuis al honden. Rakker was mijn allereerste eigen hond, een kruising Labrador/Dobermann. Ondertussen is onze roedel al ettelijke malen van samenstelling gewijzigd. Een hond is een familielid, een huisgenoot, een kameraad die er altijd is.
Gelukkig heb ik een vrouw die net zo gek is op honden als ikzelf, want zoals je ziet op de belangrijkste dag van ons leven moesten onze honden niet alleen aanwezig zijn maar ook een belangrijke rol  vervullen.

Genoeg over mij, ik stel je hieronder graag voor aan ons geweldige team,
die graag zorgdragen voor jouw hond tijdens de wandelingen.

 Swarinda

Deze Schiedamse kanjer was de eerste toevoeging in ons team.
Ze kwam al snel bij ons werken nadat ze de opleiding MBO dierverzorging had afgerond. Geheel nieuw was honden uitlaten niet voor haar na al 2 keer stage bij ons te hebben gelopen.

Zelf heeft ze natuurlijk ook een leuke roedel; Odin, Troy en puppy Ivy!

Nikki

Deze Westlandse is de 2de aanvulling op ons team. Ook zij heeft de opleiding MBO dierverzorging afgerond. Ook niet geheel een vreemde van ons, want ook Nikki heeft bij ons stage gelopen.

Uiteraard vanaf jongs af aan al gek op dieren en heeft nu al een jaartje haar eigen hond Blackie.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info