Bel ons 06-14517412

U zit eraan te denken uw hond(en) aan te melden voor onze groepsrondes, hoe gaat e.e.a. in zijn werk?
U neemt contact met ons op via een bericht of telefonisch. Mochten er geen vragen vooraf zijn spreken wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis af. Tijdens dit gesprek kunt u mij beter leren kennen en bespreken wij wat ik voor u en uw hond(en) kan betekenen. Hiernaast worden de karaktereigenschappen en kenmerkend gedrag van uw hond besproken.

 

Uw hond gaat mee met de groepswandelingen, hoe gaan wij te werk tijdens deze wandelingen?
Wij doen onze groepswandelingen op voor ons bekende en rustige gebieden in de regio, zodat de honden heerlijk met elkaar kunnen spelen en hierbij zo min mogelijk overlast geven aan andere gebruikers van het gebied. Onze wandelingen zijn gemiddeld 45 a 60 minuten. De lengte van de wandeling kan verschillen door samenstelling van de groep (leeftijd/drukte/etc). Ook kan deze worden ingekort bij extreme weersomstandigheden, veiligheid voorop! 
Wij vinden het belangrijk dat de honden met elkaar bezig zijn. Van elkaar leren, met elkaar spelen.
Hierdoor zullen wij niet spelen met ballen of stokken en uitsluitend in bepaalde gevallen beloningssnoepjes gebruiken.
Dit zorgt ervoor dat wij voornamelijk bezig zijn uw hond te stimuleren leuk met zijn/haar roedelgenootjes bezig te zijn.
Honden die nieuw in de roedel komen gaan bij ons standaard aan de lange lijn om zo een extra zekerheid te hebben dat het niet fout gaat. Wanneer het duidelijk is dat de hond het aankan zal de lange lijn worden afgedaan.
Wij bieden groepsrondes aan voor alle rassen en leeftijden! Uw hond wordt beoordeeld op gedrag en voor pups hebben wij een puppy buggy zodat de pup niet wordt overbelast.

 

 Voor het vervoer van en naar de uitlaatplaatsen gaan wij graag veilig en herkenbaar op weg.
Onze uitlaat bus en de inrichting hiervan hebben wij aller eerst geselecteerd op veiligheid en hiernaast op functionaliteit en milieuvriendelijkheid. De gekozen benches zijn duurzaam en vooral ook erg hond vriendelijk. Er zijn geen scherpe randen een stevige antislipmap en maximale ontluchting  in elke bench. Verder hebben wij ervoor gekozen om vast te houden aan ons dubbele ventilatie systeem voor maximale luchtcirculatie. Er is ook isolatie aangebracht om het effect van de zon te reduceren en het zo koeler te houden in de bus op warme zomerdagen.

De Novo Hondenuitlaatservice uitlaat bus rechts
De Novo Hondenuitlaatservice uitlaat bus rechts
De Novo Hondenuitlaatservice uitlaatbus links
De Novo Hondenuitlaatservice uitlaatbus links
De Novo Hondenuitlaatservice Kom je gezellig spelen?
De Novo Hondenuitlaatservice Kom je gezellig spelen?
De Novo Hondenuitlaatservice benches zijkant
De Novo Hondenuitlaatservice benches zijkant
De Novo Hondenuitlaatservice benches achterkant
De Novo Hondenuitlaatservice benches achterkant
De Novo Hondenuitlaatservice ventilatie en isolatie
De Novo Hondenuitlaatservice ventilatie en isolatie
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info